nieuwsvergelijk.nl
facebook niet
mobile friendly website
nieuwsvergelijk.nl - RSS feed
nieuwsvergelijk.nl - RSS feed
nieuwsvergelijk.nl
handleiding nieuwsvergelijk.nl

Algemeen

nieuwsvergelijk.nl verzamelt artikelen via betrouwbare RSS-feeds. Elk uur worden de RSS-feeds van bekende publishers gelezen en opgeslagen. De meeste pagina's tonen een lijst van artikelen gesorteerd op datum, de meest recente artikelen staan bovenaan.

menu

Aan de bovenkant van elke pagina staat het menu, dit menu past zich aan aan de grootte van het scherm (responsive). Op kleine schermen (smartphone) klapt het menu in en wordt geopend door op de hamburger-knop hamburger te klikken.
Onder het menu staat het sitelogo, klik op dit logo om naar de voorpagina te gaan. Hiernaast staat de Facebook [Like] knop, klik op deze knop om nieuwsvergelijk.nl te liken. Op grote schermen wordt het mobile-friendly logo getoond. De laatste knop is het RSS-logo nieuwsvergelijk.nl - RSS feed, klik op deze knop om de RSS-feed te zien. Niet iedere browser heeft standaard een RSS-reader geïnstaleerd.

sectie

Een artikel behoort tot een sectie, zoals 'Nieuws'. Alle artikelen behorend tot deze sectie worden getoond indien deze sectie via het menu Nieuws of via een link in de artikelregel, of in de breadcrumbs in het artikel zelf. Klik secties in het menu om het complete sectie-overzicht te zien. Hover boven secties om alle feeds te zien.

feed

Een feed behoort altijd tot een sectie. Feed 'Metro' bijvoorbeeld is gekoppeld aan sectie 'Nieuws'. Sectie 'Nieuws' heeft meerdere feeds. Een artikel behoort dus ook tot een feed, zoals 'Metro'. Alle artikelen behorend tot deze feed worden getoond indien deze feed via het menu Metro of via een link in de artikelregel, of in de breadcrumbs in het artikel zelf. Klik feeds in het menu om het complete feedsoverzicht te zien. Hover boven feeds om alle feeds te zien.

archief

Maandelijks worden artikelen gearchiveerd, standaard worden 12 maanden als recent aangehouden. Gearchiveerde artikelen behoren tot een bepaald jaar. Via het menu archief kan eerst een gearchiveerd jaar zoals 2014 geselecteerd worden. Aangekomen in dat jaar kan op maand zoals 2014 feb verder geselecteerd worden.
Alle acties die hierna gedaan worden, zoals navigeren of zoeken zal binnen dat jaar of maand gebeuren. Verlaat het archief door op de knop voorpagina te klikken.

favoriet

Klik op favoriet voor de favorietenlijst. In deze lijst staan de meest bekeken artikelen, in volgorde van meest naar minst.

contact

Mail de redactie, heb je tips, suggesties, storingen of iets anders zinnigs te melden? Stuur wat je op je hart hebt naar de redactie van nieuwsvergelijk.nl Klik op contact om een bericht te sturen.

top-99

Deze pagina (klik op top-99) toont de meest gebruikte zoekwoorden. Klik op een 'woord' om een lijst met artikelen te krijgen met dat woord in de titel of beschrijving.

artikel

Wanneer er geklikt is op een artikel uit één van de lijsten, wordt alles van het artikel getoond. Bovenaan het artikel staat de titel. Hieronder de breadcrumbs in de volgorde voorpagina / secties / feeds. Door te klikken op één van de breadcrumbs wordt een lijst van de [voorpagina], [sectie] of [feed] getoond.
Onder de breadcrumbs staan zoekwoorden uit de titel, klik op een zoekwoord en een lijst met dit zoekwoord wordt getoond.
Het volgende deel bevat de inhoud van het artikel. Onderaan staat een aantal knoppen: VORIGE SCHERM ga naar het vorige scherm, door op ARTIKEL te klikken wordt het oorspronkelijk artikel van de publisher getoond in een nieuw scherm en via de knop FACEBOOK kan via Facebook gereageerd worden, een pop-up wordt getoond.
Het laatste deel bevat de publicatiedatum, een KNOP om naar de landing page van de publisher te gaan en een aantal-bekeken-teller.
Er is ook een ander soort artikel, het AEX-beursfondsaandeelartikel. Dit artikel wordt bereikt via de sectie 'AEX', de feed 'BG AEX' of via het dagelijkse gepubliseerde verzamelartikel genaamd 'AEX vandaag datum BeursGorilla'. Het verzamelartikel bevat alle AEX-beursfondsen. Het aandeelartikel bevat alle relevante koersdata van die dag.

navigeren

Via de knoppen volgende en vorige kunnen de andere pagina's van een lijst bereikt worden. Het is ook mogelijk om een aantal artikelen vooruit of achteruit te gaan. Vul in het veld het aantal artikelen in dat verder- of teruggegaan moet worden. Vul het aantal in, selecteer of en druk op GA

zoeken

nieuwsvergelijk.nl heeft een uitgebreide zoekfunctie. Er wordt gezocht in de titel en in de beschrijving van het artikel. Er zijn 3 zoekvelden, vul in het eerste veld, het veld voor de ZOEK knop, wat gevonden moet worden. Per veld één woord invullen, dus geen spaties. De volgende velden hebben een selectie veld, hier kan aangegeven worden of een bepaald woord juist wel, mag of niet meegenomen moet worden.
Het zoeken verder verfijnen kan door gebruik te maken van het derde zoekveld.
Klik op HELP voor meer info over zoeken.

meer websites met meer interessante informatie

Wij hebben meer websites zoals nieuwsvergelijk.nl, bekijk deze ook eens.

disclaimer

nieuwsvergelijk.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de getoonde artikelen
nieuwsvergelijk.nl controleert dus niet de inhoud van de artikelen
nieuwsvergelijk.nl haalt artikelen via betrouwbare RSS-feeds binnen
nieuwsvergelijk.nl toont een overzicht van recente artikelen
nieuwsvergelijk.nl controleert niet of artikelen nog actueel zijn
nieuwsvergelijk.nl verwijdert wel periodiek artikelen

Ontwikkeling

Deze site is gebouwd met Foundation6, een geavanceerd framework voor de ontwikkeling van responsive websites.
Ook een website zoals nieuwsvergelijk.nl? Neem contact met ons op. Daarnaast hebben we ook een Foundation6 template voor Wordpress ontwikkeld.

Veel plezier op nieuwsvergelijk.nl en... geef het door!
meer websites met meer interessante informatie
kipadres.nl - vind je IP-adres
nieuwsvergelijk.nl - vind nieuws
voorallevrouwen.nl - alles voor vrouwen
kipadres.nl - vind je IP-adres
nieuwsvergelijk.nl - vind nieuws
voorallevrouwen.nl - alles voor vrouwen